Republika Srbija
Apelacioni sud u Beogradu
Court of Appeal in Belgrade
Српски ћирилица Srpski latinica English

Arhiva

DESETORO SUDIJA STUPILO NA FUNKCIJU U APELACIONOM SUDU U BEOGRADU

19.07.2019.

Na sednici svih sudija Apelacionog suda u Beogradu održanoj 2. jula 2019. godine na sudijsku funkciju u ovom sudu stupile su sudije Irena Trifunović Radulović, Radmila Radić, Ivan Ilić, Vesna Dželetović Cucić, Sanja Agatonović, Vesna Sekulić, Snežana Savić Sabljić, Maja Ilić, Dragan Milošević i Marko Jocić.

Promenom Godišnjeg rasporeda poslova za 2019. godinu sudije Irena Trifunović Radulović, Radmila Radić, Ivan Ilić, Vesna Dželetović Cucić, Sanja Agatonović i Vesna Sekulić raspoređeni su u Građansko odeljenje, sudija Snežana Savić Sabljić u Građansko odeljenje za radne sporove, a sudije  Maja Ilić, Dragan Milošević i Marko Jocić u Krivično odeljenje Apelacionog suda u Beogradu. Odlukom Visokog saveta sudstva od 3. jula 2019. godine sudija Dragan Milošević i Maja Ilić upućeni su u Posebno odeljenje za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu i to sudija Dragan Milišević na period do godinu dana, a sudija Maja Ilić na period do šest meseci. 

Dolaskom imenovanih sudija Apelacioni sud u Beogradu nastavlja svoj rad sa 85 sudija (uključujući i predsednika suda), dok je jedan sudija ovog suda postavljen za predsednika nižestepenog suda, a dvoje sudija je upućeno na rad u Posebno odeljenje Višeg suda.  

Pre dolaska u ovaj sud sudije Irena Trifunović Radulović, Radmila Radić, Ivan Ilić, Vesna Dželetović Cucić, Sanja Agatonović, Vesna Sekulić i Snežana Savić Sabljić su sudijsku funkciju obavljale u Građanskom odeljenju Višeg suda u Beogradu, sudije Maja Ilić i Dragan Milošević su sudijsku funkciju obavljali u Posebnom odeljenju Višeg suda u Beogradu, dok je sudija Marko Jocić sudijsku funkciju obavljao u Krivičnom odeljenju Višeg suda u Smederevu.  

 

 
Factum infectum fieri nequit – Učinjeno ne može postati neučinjeno (Plaut)